Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
46781.1 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
27.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
77.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Brioche Burger Buns
4h
Mini Green Shakshukas
Nessuna valutazione
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Lemonade
5min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Jollof Rice
1h 20min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min