Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
46781.1 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
27.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
77.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Brak ocen
Vegetarian Curry
40 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Lemonade
5 min
Date and Nut Balls
20 min
Creamy Feta Dip
5 min
Lemonade
5 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Mango sorbet
2 min
Moi Moi
1 godz.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min