Crevettes à l'ail, tomate et feta

Crevettes à l'ail, tomate et feta

4.7 159 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 4 brins de persil frais équeutés et un peu pour la finition
  • 2 gousses d'ail
  • 300 g de tomates coupées en morceaux
  • ½ c. à café de feuilles de thym frais
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 300 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 100 g de feta coupée en morceaux
  • 150 g de tomates cerise coupées en deux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 176.3 kcal / 739.5 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 933.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...