Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 4 branches de verveine, équeutées
- 12 figues violettes
- 4 boules de glace à la vanille
- 50 g d'amandes effilées et grillées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min
Poires duchesse
12h 25min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Flan à la pistache
30 min
Financiers au citron
40 Min
Compote pomme-poire aux épices
20 min
Cake aux figues
1 Std. 10 Min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Soupe de mangue au citron vert
20 min
Sorbet framboise-girofle
12h
Demi-poires vapeur
20 min
Compote de pommes épicée
25 min