Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g d'oignon
- 75 g de lardons
- 110 g d'aubergine, en petits cubes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 50 g
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 120 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de lait
- 100 g de mozzarella, en petits cubes
- beurre, pour les moules
- 600 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 34 g
Alternatywne przepisy
Röstis de carottes et pommes de terre
40 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Minimuffins de butternut au comté
30 min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Roulé à la pâte à tartiner
25 min
Cake jambon et boursin
50min
Gâteau moelleux au chocolat
40 Min
Muffins façon pizza
35min