
Urządzenia i Akcesoria
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
60 g d'oignon coupé en deux
-
80 g de jambon de Parme coupé en morceaux
-
20 g d'huile d'olive
-
300 g de petits pois en conserve
-
2 pincées de sel
-
8 pincées de poivre noir moulu
-
6 œufs
-
500 g d'eau
-
1 baguette coupée en tranches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
286.4 kcal /
1198.4 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
32.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
842.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive Pâques !
16 Przepisów
Francja
Francja