Œufs en cocotte aux petits pois et jambon

Œufs en cocotte aux petits pois et jambon

3.6 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 60 g d'oignon coupé en deux
  • 80 g de jambon de Parme coupé en morceaux
    80 g de jambon serrano, coupé en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 300 g de petits pois en conserve
  • 2 pincées de sel
  • 8 pincées de poivre noir moulu
  • 6 œufs
  • 500 g d'eau
  • 1 baguette coupée en tranches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 286.4 kcal / 1198.4 kJ
Białko 16.2 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 32.7 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 842.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...