Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'oignon, coupé en deux
-
80
g de jambon de Parme, coupé en morceaux
lub 80 g de jambon serrano, coupé en morceaux - 20 g d'huile d'olive
- 300 g de petits pois en conserve
- 2 pincées de sel
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 6 œufs
- 500 g d'eau
- 1 baguette, coupée en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1198.4 kJ / 286.4 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 842.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz cantonais
30min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Smoothie vert
5min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40min
Tartine nordique à la truite fumée et aux crudités (Smørrebrød)
20min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Salade bulgare chopska
15 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Roulés de saumon et de courgette
25min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min