Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 40 g de parmesan, en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 50 g de feuilles de basilic frais (4 bottes)
- 120 g d'huile d'olive
- du sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6242 kJ / 1492 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 153 g
Alternatywne przepisy
Ail confit
15min
Houmous
10min
Risotto aux cèpes
35min
Gaspacho
12 godz.
Caviar d'aubergines
1h 5min
Risotto printanier
1h
Sauce chimichurri
5min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30min
Focaccia italienne
5h 10min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min
Pesto classique au basilic
10min
Pesto au basilic
10min