Urządzenia i Akcesoria
Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 bocal
Składniki
-
1 gousse d'ail
-
40 g de parmesan en morceaux
-
30 g de pignons de pin
-
50 g de feuilles de basilic frais (4 bottes)
-
120 g d'huile d'olive
-
du sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
21 g
Kalorie
6242 kJ /
1492 kcal
Tłuszcz
153 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia
3 godz.
Tapenade
10 min
Tapenade de Marseille
15 min
Houmous au pesto et aux tomates séchées
15 min
Houmous
10 min
Sauce chimichurri
5 min
Sauce pour salade César
10 min
Guacamole
5 min
Tapenade
10 min
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45 min
Pesto classique au basilic
10 min
Pesto au basilic
10 min