Urządzenia i Akcesoria
Sauce béarnaise Mode Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
-
4 - 5 brins d'estragon frais
-
80 g d'échalotes
-
80 g de vinaigre de vin blanc
-
180 g de beurre coupé en morceaux
-
4 jaunes d'œufs
-
½ - 1 c. à café de sel
-
2 pincées de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce hollandaise
15 min
Sauce béarnaise
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce tartare
10 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au poivre vert
20 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Beurre blanc
25 min
Sauce béarnaise
40 min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 godz. 50 min