Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive - 170 - 200 g de blancs de poireau, coupés en rondelles (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler des oignons
20min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min