Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di funghi champignon
- 700 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
lub 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso, spalmabile , tipo Philadelphia (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 Min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40 min
Zuppa di patate e funghi
20 min
Vellutata di funghi
50 min
Vellutata di peperoni
20 min
Zuppa di zucca
35 min
Crema di pomodoro
25min
Crema di funghi
20 min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Zuppa di funghi e paprika
30min
Vellutata di pomodori
35 min
Zuppa di funghi e patate
45 min