Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata

Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata

4.8 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglie lavate ed asciugate
    4 - 5 rametti
  • di Parmigiano (opcjonalnie) o un altro formaggio
    20 g
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    1
  • di cipolla a pezzi (3-4 cm)
    20 g
  • di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
    80 g
  • di carota a pezzi (3-4 cm)
    40 g
  • di basilico, fresco lavate ed asciugate
    3 - 5 foglie
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
    400 g
  • di acqua
    100 g
  • di prosciutto cotto (opcjonalnie)
    1 fetta
    2 fette di formaggio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 646 kcal / 2704 kJ
Białko 24.5 g
Tłuszcz 23.8 g
Węglowodany 89 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...