Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de fraises, coupées en deux
- 800 g de sucre à confiture (avec pectine)
- le jus d'un citron jaune
- 3 fleurs de sureau
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 7439 kJ / 1778 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 430 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture de pommes aux épices
45 dk
Confiture pêche et verveine
1 Std. 5 Min
Confiture de prunes
45 dk
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30min
Confiture pomme et citron à la vanille
40 dk
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture abricot-gingembre
1 Std. 55 Min
Confiture de mûres et de poires
45 dk
Confiture de melon au basilic
2 godz. 40 min
Confiture de pêches
1 Std. 5 Min
Confiture figue et vanille
40 dk