Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 575 g de fraises fraîches, coupées en deux
- 75 g de chocolat blanc, en morceaux
- 75 g de myrtilles
- 95 g de sucre en poudre
- 25 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1096 kJ / 262 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Sorbet fraise, banane et menthe
4 Std. 15 Min
Glace à la fraise sans crème
12h
Glace pêche-fraise
15min
Glace mangue-Passion
12h
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3 Std. 15 Min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8sa 15 dk
Glace aux fruits allégée
5min
Glace vanille aux myrtilles
12hod. 30min
Sorbet banane et citron vert
10min
Sorbet de fruits rouges
10min
Sorbet fraise-banane
5min
Sorbet à la fraise
12h