Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en huit
-
100
g de sucre en poudre
lub 100 g de sucre roux - 1 c. à café de sel
- 100 g de vinaigre de cidre
-
200
g de mûres
lub 200 g de mûres surgelées, préalablement décongelées
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 285.6 kJ / 68.3 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 176.5 mg
Alternatywne przepisy
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Pain d'épices au miel de châtaignier
1 godz. 45 min
Riz Pilaf
40 min
Sirop de mûre
35 min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35 min
Tarte briochée aux abricots
3 godz. 10 min
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1 Std. 35 Min
Confiture de fruits rouges
1h
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Chutney pomme, échalote et cannelle
45 min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1 godz. 5 min
Confiture de pêches
1 godz. 5 min