Confiture de melon au basilic

Confiture de melon au basilic

4.4 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 bocaux

Składniki

  • 900 g de melon coupé en morceaux
  • 600 g de sucre en poudre
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 5 - 6 brins de basilic frais équeutés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 31.3 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 3812.3 kJ / 900 kcal
Tłuszcz 0.7 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 219.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...