Urządzenia i Akcesoria
Confiture de melon au basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 bocaux
Składniki
-
900 g de melon coupé en morceaux
-
600 g de sucre en poudre
-
30 g de jus de citron fraîchement pressé
-
5 - 6 brins de basilic frais équeutés
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
31.3 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
3812.3 kJ /
900 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
219.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confiture d'abricots
6h
Marmelade d'oranges
1h 30min
Confiture pêche et verveine
1h 5min
Confiture de myrtilles
1h 45min
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de pommes et de kiwis
1h 50min
Confiture de pastèque
30min
Confiture melon-anis
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture de poires
6h
Confiture poire-anis
1h 30min
Confiture de tomates vertes
24h