Pepata di cozze

Pepata di cozze

4.5 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
    1 mazzetto
  • di pepe nero a grani
    ½ cucchiaino
  • spicchi di aglio a piacere
    1 - 2
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • pomodori ciliegino a metà
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua
    500 g
  • di cozze fresche, pulite
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 142 kcal / 594 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...