Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta

Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta

3.5 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di funghi champignon a metà
  • 2 - 3 rametti di timo fresco le foglioline + q.b.
  • 100 g di vino bianco secco
  • 30 g di dado per brodo di pollo
  • 100 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 800 g di cosce di pollo disossate senza pelle
  • 150 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 389.7 kcal / 1636.6 kJ
Białko 40.4 g
Tłuszcz 18.9 g
Węglowodany 11.9 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 1753 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...