Pita épinards et feta

Pita épinards et feta

4.5 50 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 150 g d'eau
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 8 g d'huile d'olive et 4 c. à soupe
  • 1 c. à café de sel
  • 1 gousse d'ail
  • 350 g de pousses d'épinards
  • 300 g de feta émiettée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 592 kcal / 2478 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...