
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau
- 5 g de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 8 g d'huile d'olive et 4 c. à soupe
- 1 c. à café de sel
- 1 gousse d'ail
- 350 g de pousses d'épinards
- 300 g de feta émiettée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 592 kcal / 2478 kJ
- Białko
- 22 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Węglowodany
- 51 g