Curry d'épinards à la feta
TM6 TM5 TM31

Curry d'épinards à la feta

4.4 (168 ocen)

Składniki

  • 4 gousses d'ail
  • 1 cm de gingembre frais
  • 250 g d'oignons, coupés en quatre
  • 25 g d'huile de tournesol
  • ½ c. à café de sel
  • 200 g de tomates, en quartiers
  • 3 c. à café de mélange d'épices (piment, muscade, cumin, garam masala, cardamome)
  • 300 g d'épinards frais
  • 100 g de lait de coco
  • 4 brins de coriandre fraîche
  • 200 g de feta, en dés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1378 kJ / 332 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
23 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy