
Urządzenia i Akcesoria
Zupa ziemniaczana z jajkami i rumienionymi pieczarkami
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół60 g
-
ząbki czosnku1 - 2
-
oleju30 g
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki500 g
-
korzenia selera pokrojonego na kawałki200 g
-
wody930 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu białego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
-
gałki muszkatołowej, mielonej½ łyżeczki
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
jajka dokładnie umyte4
-
pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub plastry300 g
-
kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu4 łyżki
-
szczypiorku, świeżego drobno posiekanego½ pęczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Krupnik z kurkami; Zapiekanka makaronowa z szynką
1 godz.
Zupa kalafiorowa; Pulpety z sosem kurkowym i kopytkami
1 godz.
Żurek z pieczarkami; Polędwiczki w sosie chrzanowym z purée ziemniaczanym i glazurowanymi marchewkami
1 godz. 15 min
Gołąbki z kurczakiem i sosem warzywnym; Zapiekanka z twarogiem i wiśniami
1 godz. 25 min
Wegetariańska zupa gulaszowa z dyni; Kokosowy ryż ze smażonymi bananami
55 min
Sałatka na ciepło z ziemniakami i jajkiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
45 min
Zupa z cukinią i koperkiem; Gulasz z indyka z maślankowymi knedlami
1 godz. 40 min
Londyńska zupa grochowa
50 min
Zupa fasolowa; Makaron w kremowym sosie z boczkiem
40 min
Zupa szpinakowa; Risotto z krewetkami i groszkiem
45 min
Zupa jarzynowa z makaronem
45 min
Zupa z rumienionym indykiem i kapustą pekińską (z osłoną noża miksującego 2.0)
40 min