Urządzenia i Akcesoria
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
2 portions
Składniki
Orange Compound Butter
-
orange1
-
unsalted butter diced, chilled8 oz
-
roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought6 cloves
-
honey½ oz
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Sous Vide Pork Chops
-
pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
thyme divided2 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice1 oz
Cherry Port Sauce
-
shallots cut into pieces1 ½ oz
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
port wine7 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
brown sugar1 oz
-
frozen cherries, pitted thawed, halved4 oz
-
vegetable oil to sear
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1738 mg
Białko
55.2 g
Kalorie
6165.2 kJ /
1473.5 kcal
Tłuszcz
99 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
60.7 g
Węglowodany
72.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 Std. 30 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Roasted Garlic
15 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 Std. 10 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min