Wersje kompatybilne
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter, diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 sprigs thyme, divided
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
- vegetable oil, to sear
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6165.2 kJ / 1473.5 kcal
- Białko
- 55.2 g
- Węglowodany
- 72.6 g
- Tłuszcz
- 99 g
- Tłuszcz nasycony
- 60.7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 1738 mg
Alternatywne przepisy
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Beer Pickles
24h 20min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2ч. 45 мин.
Apple Tart (TM6)
1 Std.
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 Std.
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Roasted Garlic
15 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min