Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Steamed Vegetables
-
water20 oz
-
baby red potatoes quartered10 oz
-
asparagus trimmed8 oz
Sous-vide Steaks
-
2 filet mignons, (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)New York strip steaks (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon sliced in rounds, divided4 slices
-
garlic cloves crushed, divided2
-
thyme divided, plus extra to garnish4 sprigs
-
rosemary divided2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
vegetable oil divided2 tbsp
-
unsalted butter divided2 tbsp
Creamy Lemon Sauce
-
shallots halved2 oz
-
white wine2 oz
-
lemon juice½ oz
-
unsalted butter cut into pieces7 oz
-
egg yolks from large eggs2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1515.6 mg
Białko
83.3 g
Kalorie
6920.8 kJ /
1654.1 kcal
Tłuszcz
130.8 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
68.1 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Citrus Crush
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min