Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Steamed Vegetables
- 20 oz water
- 10 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz asparagus, trimmed
Sous-vide Steaks
-
2
New York strip steaks (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)
lub 2 filet mignons (1 in. thick, approx. 8 oz ea.) - 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 slices lemon, sliced in rounds, divided
- 2 garlic cloves, crushed, divided
- 4 sprigs thyme, divided, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, divided
- 65 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
- 2 tbsp vegetable oil, divided
- 2 tbsp unsalted butter, divided
Creamy Lemon Sauce
- 2 oz shallots, halved
- 2 oz white wine
- ½ oz lemon juice
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6920.8 kJ / 1654.1 kcal
- Białko
- 83.3 g
- Węglowodany
- 40.1 g
- Tłuszcz
- 130.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 68.1 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 1515.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Roasted Garlic
15min
Thick and Creamy Custard
15min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Confit garlic
15min
Peeling Ginger (Metric)
5min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Peeling Ginger
5min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min