Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli

Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli

4.9 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Herb Butter
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • fresh sage leaves only
    3 - 4
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • fresh chives in pieces (1 in.)
    10
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter softened
    8 oz
Vegetables & Steaks
  • sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick)
    4
  • extra virgin olive oil plus extra to brush
    1 oz
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • rosemary leaves only, plus extra to garnish
    1 sprig
  • potatoes peeled, cubed (1 in.)
    16 oz
  • water
    20 oz
  • broccoli florets
    12 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 834 kcal / 3489 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 61 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 33 g
Sód 1148 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...