Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herb Butter
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only3 - 4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh chives in pieces (1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter softened8 oz
Vegetables & Steaks
-
sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick)4
-
extra virgin olive oil plus extra to brush steaks1 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
rosemary leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
water20 oz
-
broccoli florets12 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1148 mg
Białko
49 g
Kalorie
3489 kJ /
834 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Shrimp Scampi
40 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.