
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 28 oz beef meat (stew cut)
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves smashed
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions cut in wedges
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 oz Dijon mustard
- ½ tsp paprika
- 24 oz beef stock
- 1 oz dry red wine
- water to cook pasta
- 8 oz wide egg noodles, dried
- 2 tbsp corn starch
- 2 tbsp water
- 10 oz white button mushrooms sliced
- 4 oz sour cream
- mixed fresh herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 443.9 kcal / 1857.1 kJ
- Białko
- 28 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Węglowodany
- 46.6 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Sód
- 700.3 mg