Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beef Stroganoff
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
6 portions
Składniki
-
beef meat (stew cut)28 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut in wedges7 oz
-
all-purpose flour3 tbsp
-
Dijon mustard1 oz
-
paprika½ tsp
-
beef stock24 oz
-
dry red wine1 oz
-
water to cook pasta
-
wide egg noodles, dried8 oz
-
corn starch2 tbsp
-
water2 tbsp
-
white button mushrooms sliced10 oz
-
sour cream4 oz
-
mixed fresh herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
700.3 mg
Białko
28 g
Kalorie
1857.1 kJ /
443.9 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Philly Cheesesteak
50 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Steamed Chicken Breasts
30 min
Cottage Pie
2 godz. 15 min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 godz. 50 min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 godz. 5 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min