Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3092.7 mg
Białko
80.9 g
Kalorie
3960 kJ /
946.5 kcal
Tłuszcz
66.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Browning Beef Strips
15 min
Browned beef cubes (medium)
15 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Steak Sauce
30 min