Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs

Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs

4.6 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions

Składniki

  • sea salt
    1 tbsp
  • fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)
    2
  • parsley plus extra to garnish
    2 sprigs
  • dill, fresh
    2 sprigs
    2 sprigs thyme, fresh
  • lemon peel divided
    6 pieces
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
    63 oz
  • lemon juice
    2 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 946.5 kcal / 3960 kJ
Białko 80.9 g
Tłuszcz 66.5 g
Węglowodany 1.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 14.4 g
Sód 3092.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...