Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz parsley, leaves and tender stems
- 8 oz unsalted butter, room temperature
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground black pepper
- ½ oz lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 865.1 kJ / 206.8 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 296 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Asparagus
35min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Beer Pickles
24hod. 20min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Roasted Garlic
15 Min
Rosemary Salt
24h 5min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Lemon Curd
20 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Frozen Fruit Sorbet (TM6)
5 Min
Steamed Whole Chicken
1h 40min