Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
TM6

Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze

4.5 (68 ocen)

Składniki

  • 1 tbsp dark brown sugar
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp whole black peppercorns
  • 1 tsp ground ginger
  • 1 tsp garlic powder
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp dried red chili flakes
  • ¼ tsp ground cloves
  • 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
  • 8 oz shallots, quartered lengthwise
  • fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
  • 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 1 oz lemon juice

Ginger Glaze

  • 4 oz dark brown sugar
  • 2 tsp ginger, minced
  • 1 tbsp corn starch
  • 4 oz water
  • 2 oz rice vinegar
  • 1 oz soy sauce
  • non-stick spray oil
  • fresh parsley, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1803 kJ / 431 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
2 g
Sód
628 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy