Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dark brown sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
whole black peppercorns1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
dried red chili flakes½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half1
-
shallots quartered lengthwise8 oz
-
fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
Ginger Glaze
-
dark brown sugar4 oz
-
ginger, minced2 tsp
-
corn starch1 tbsp
-
water4 oz
-
rice vinegar2 oz
-
soy sauce1 oz
-
non-stick spray oil
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628 mg
Białko
38 g
Kalorie
1803 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min