
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Steak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
thyme plus extra to garnish4 sprigs
-
rosemary plus extra to garnish2 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
407 kcal /
1703 kJ
Białko
50 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
701 mg