Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 4 sprigs thyme, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, plus extra to garnish
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp unsalted butter
- steak sauce, type A.1. Sauce®, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 701 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Pulled Pork Burgers
4h 50 min