Sous-vide Steak

Sous-vide Steak

4.7 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions

Składniki

  • New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
    2
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • thyme plus extra to garnish
    4 sprigs
  • rosemary plus extra to garnish
    2 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • steak sauce, type A.1. Sauce® to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 407 kcal / 1703 kJ
Białko 50 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 701 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...