Urządzenia i Akcesoria
Maracuja-Crème-brûlée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Sahne400 g
-
Eigelb3
-
Maracujas nur das Fruchtfleisch (ca. 70 g)3
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Zucker50 g
-
Salz1 Prise
-
Wasser heiß
-
Rohrzucker zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
56 mg
Białko
3 g
Kalorie
1235 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2022
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Orangen-Creme-Karamell
12 Std.
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2 Std. 15 Min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 Min
Erdbeer-Joghurt-Mousse mit Schokolade und Amarettini
3 Std. 45 Min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Spargelcremesuppe
45 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
1 Std. 15 Min
Panna Cotta mit Pfirsich
3 Std. 15 Min
Maronen-Schoko-Trüffel mit Amaretti
4 Std. 30 Min
Brownies mit Vanille-Pistazien-Creme
10 Std.
Rinderfilet Wellington
3 Std.