Urządzenia i Akcesoria
Orangen-Creme-Karamell
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Karamell-Bonbons, weich70 g
-
Orange, unbehandelt Schale abgeschält und 30 g Saft ausgepresst1
-
Zucker80 g
-
Sahne200 g
-
Eier4
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
107 mg
Białko
5 g
Kalorie
1122 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sechs Richtige
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ananas-Sorbet mit Crémant
2 godz. 40 min
Pflaumen-Clafoutis
1 godz. 15 min
Orangencreme
2 godz. 40 min
Nussbuchteln aus dem Varoma®
1 godz.
Tiramisu-Joghurt
12 godz.
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 godz.
Cappuccino-Törtchen
1 godz. 5 min
Mini-Cheesecakes mit Mandarinen aus den Varoma® Förmchen
6 godz. 10 min
Schoko-Orangen-Fudge-Konfekt
8 godz.
Brownies für die Varoma® Förmchen
50 min
Frühstücksei aus den Varoma® Förmchen
35 min
Apfel-Walnuss-Küchlein
50 min