Urządzenia i Akcesoria
Orangen-Creme-Karamell
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Karamell-Bonbons, weich70 g
-
Orange, unbehandelt Schale abgeschält und 30 g Saft ausgepresst1
-
Zucker80 g
-
Sahne200 g
-
Eier4
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
107 mg
Białko
5 g
Kalorie
1122 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sechs Richtige
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Haselnuss-Eis
8 godz.
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5 godz. 10 min
Orangencreme
2 godz. 40 min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 min
Maracuja-Crème-brûlée
4 godz.
Mandel-Eis mit Brownies
11 godz.
Tiramisu-Joghurt
12 godz.
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 godz.
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 godz.
Schoko-Orangen-Fudge-Konfekt
8 godz.
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 godz.
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1 godz. 15 min