Urządzenia i Akcesoria
Orangen-Creme-Karamell
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Karamell-Bonbons, weich70 g
-
Orange, unbehandelt Schale abgeschält und 30 g Saft ausgepresst1
-
Zucker80 g
-
Sahne200 g
-
Eier4
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
107 mg
Białko
5 g
Kalorie
1122 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sechs Richtige
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brombeer-Schoko-Eistörtchen
8 godz.
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Erdbeergrütze
20 min
Orangencreme
2 godz. 40 min
Vanille-Schoko-Espresso-Törtchen
2 godz. 30 min
Maracuja-Crème-brûlée
4 godz.
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 godz.
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5 godz. 30 min
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1 godz. 50 min
Cappuccino-Törtchen
1 godz. 5 min
Pistazien-Mini-Gugelhupfe
1 godz.
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min