Urządzenia i Akcesoria
Orangen-Creme-Karamell
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Karamell-Bonbons, weich70 g
-
Orange, unbehandelt Schale abgeschält und 30 g Saft ausgepresst1
-
Zucker80 g
-
Sahne200 g
-
Eier4
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
107 mg
Białko
5 g
Kalorie
1122 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sechs Richtige
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dänische Zitronencreme
3 godz.
Schokoladen-Panna-Cotta
4 godz. 30 min
Schokoladenpudding
15 min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 min
Strawberry-Cheesecake-Parfait
8 godz. 45 min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3 godz.
Buttermilch-Karamell-Dessert
7 godz.
Orangenquark
1 godz. 15 min
Würziges Apfel-Milchreis-Dessert
1 godz. 30 min
Sardische Joghurtcreme
9 godz.
Brownies für die Varoma® Förmchen
50 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min