Urządzenia i Akcesoria
Orangensorbet in geeister Orangenschale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Saft-Orangen4
-
Wasser200 g
-
Zucker80 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Minzblätter zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles auf Orange!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Waldorfsalat mit Mandarinen
20 min
Himbeer-Trüffel
2 godz. 45 min
Orangen-Ingwer-Bärchen
1 godz. 40 min
Grüner Tomaten-Avocado-Salat
20 min
Cannelloni mit Artischockenpüree
1 godz. 30 min
Koreanische Erdbeermilch
2 godz. 20 min
Wassermelonen-Tomaten-Smoothie
5 min
Erbsen und Frühlingszwiebeln in Olivenöl
30 min
Knuspriger Parmesanlachs mit Gemüse und Zitronensauce
1 godz.
Limetten-Thymian-Pasta
20 min
Würzige Polenta
4 godz. 30 min
Baumkuchen
1 godz. 30 min