Urządzenia i Akcesoria
Orangensorbet in geeister Orangenschale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Saft-Orangen4
-
Wasser200 g
-
Zucker80 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Minzblätter zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles auf Orange!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blutorangen-Shot mit Ingwer
5 min
Salz-Forellen mit Gemüse und Senfsauce
1 godz. 20 min
Apfel-Himbeer-Slush
5 min
Backmischung für Möhrenkuchen
10 min
Fixes Tomaten-Süppchen
15 min
Haselnuss-Eis
8 godz.
Pfirsich-Maracuja-Softeis
8 godz. 25 min
Wassermelone am Stiel
1 godz.
Spargel-Rucola-Suppe
40 min
Himbeer-Trüffel
2 godz. 45 min
Mango-Lassi
10 min
Ingwer-Kurkuma-Immunbooster
15 min