Urządzenia i Akcesoria
Orangensorbet in geeister Orangenschale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Saft-Orangen4
-
Wasser200 g
-
Zucker80 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Minzblätter zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles auf Orange!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spekulatius-Parfait mit heißen Gewürzkirschen
8 godz. 30 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Limoncello-Torte
2 godz. 30 min
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Apple Crumble mit Vanillesauce
10 min
Kartoffel-Sahne-Gratin-Türmchen
12 godz.
Virgin Apple Cidre Old Fashioned
50 min
Mantecados (Spanisches Schmalzgebäck)
2 godz.
Zitronen-Frischkäse
12 godz.
Rhabarber-Kokosmakronen Tartelettes
2 godz. 15 min
Italienische Spargelsuppe
30 min
Pflaumen-Zimt-Galette
1 godz. 20 min