Urządzenia i Akcesoria
Bilbao - Goxua
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Milch500 g
-
Zimt½ TL
-
Zitronenschale, gerieben1 gestr. TL
-
Speisestärke25 g
-
Zucker75 g
-
Ei1
-
Butter20 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Wasser25 g
-
Rum braun20 g
-
Löffelbiskuits in Stücken8
-
brauner Zucker (ca. 40 g)8 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1168 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Englische Früchtekuchen
3 godz. 30 min
Erdbeer-Joghurt-Mousse mit Schokolade und Amarettini
3 godz. 45 min
Welfencreme (Welfenspeise)
2 godz. 30 min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 godz.
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 godz. 10 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Geeiste Zimt-Mousse
5 godz.
Welfenspeise mit Trauben
2 godz. 30 min
Panna Cotta al caffè
5 godz.
Schokoladen-Panna-Cotta
4 godz. 30 min
Rotweincreme
5 godz. 40 min
Sardische Joghurtcreme
9 godz.