Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
TM6 TM5 TM31

Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes

4.2 (10 ocen)

Składniki

  • 250 g de chocolat noir, en morceaux
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de poires, en cubes
  • le jus d'un citron jaune
  • 30 g de cassonade
  • 50 g de noisettes
  • 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
  • 140 g de sucre glace
  • 35 g de farine de blé
  • 50 g de jus d'orange (1½ orange environ)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2887 kJ / 692 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
87 g
Tłuszcz
49 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy