Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 250 g de framboises fraîches, et 12 pour la finition
- 1 c. à café d'agar-agar
- 20 g de sirop d'agave
- 100 g de fromage blanc nature
- 1 c. à soupe de pistaches, décortiquées et non salées, concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 221 kJ / 53 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Soufflé glacé à l’orange
7 Std. 10 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Fontainebleau aux pommes
2 Std. 30 Min
Mousse à la fraise sans œufs
3 Std.
Pannacotta pamplemousse-coco
3 Std. 25 Min
Cheesecake et coulis de fraises
1 godz. 5 min
Mousse aux fruits rouges et amandes
15 Min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Entremets ananas aux petits-beurre
3小时 15 分钟
Cheesecakes en verrine
3h 5min