Urządzenia i Akcesoria
Thai Peanut Crunch Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
peanuts roasted and salted5 oz
-
fish sauce2 oz
-
3 oz tamari saucesoy sauce3 oz
-
rice vinegar2 ½ oz
-
sesame oil1 tbsp
-
1 tbsp honeysugar1 tbsp
-
fresh ginger1 in.
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
freshly squeezed lime juice2 oz
-
water43 oz
-
dried rice noodles Thai8 oz
-
Lebanese cucumber diced (½ in.)½
-
red bell pepper diced (½ in.)½
-
iceberg lettuce head, shredded½
-
mangoes diced (½ in.)2
-
scallions thinly sliced4 - 6
-
cilantro chopped, to taste1 ½ - 2 bunches
-
fresh mint leaves chopped15 - 20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1615.2 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1842.3 kJ /
440.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Chopped Asian Salad
20min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Moroccan Chicken Bowl
45min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Hoisin Pork Bowl
45min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min