Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
TM6 TM5

Rice Salad with Watermelon and Mozzarella

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 3 sprigs fresh chives, plus extra to garnish
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 42 oz water
  • ½ tsp salt
  • 9 oz rice, mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)
  • 10 ½ oz whole watermelon, in pieces (approx. ¼ in.)
  • 7 oz mozzarella, in pieces (approx. ¼ in.)
  • 1 ½ oz pitted black olives

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2138 kJ / 511 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
1.9 g
Sód
508 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy