Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
508 mg
Białko
14 g
Kalorie
2138 kJ /
511 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Caprese Frittata
30 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 godz.
Butternut Squash Coconut Curry
40 min