Riso e lenticchie
TM6

Riso e lenticchie

3.6 (28 ocen)

Składniki

  • 1400 g di acqua
  • 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
  • 400 g di lenticchie secche
  • 100 g di riso Parboiled
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro (opcjonalnie)
  • 15 g di aceto
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle a fette (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1590 kJ / 380 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
57 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy