Guisado de cevada com vegetais

Guisado de cevada com vegetais

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 doses

Składniki

  • cevada perolada
    50 g
  • aneto
    10 g
  • cebola
    50 g
  • dente de alho
    1
  • cenoura cortada em pedaços
    120 g
  • bolbo de aipo cortado em pedaços
    50 g
  • alho-francês cortado em rodelas (1 cm aprox.)
    80 g
  • batata cortada em pedaços
    150 g
  • azeite
    20 g
  • água
    500 g
  • sal
    ¾ - 1 c. chá de
  • pimenta
    ¼ c. chá de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • feijão-manteiga cozido escorrido
    120 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 377.7 kcal / 1580.1 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 60.8 g
Błonnik 12.5 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 1119.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...