Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de noix de coco râpée
- 100 g de sirop d'agave
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 yaourts au chocolat, type Danette
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2389.8 kJ / 575.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Tłuszcz
- 43.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.2 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 35.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Melopita de Sifnos (gâteau grec à la ricotta)
50min
Pancake en verrine, chocolat-banane
35min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2 godz.
Briochettes coco à la vapeur
2 Std. 10 Min
Glace végane café-noix de coco, brownie et coulis au chocolat noir
9 godz. 30 min
Madeleine fourrée
2 godz. 5 min
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40min
Pannacotta à la cerise
3 Std. 30 Min
Moelleux amandes-chocolat
50min
Brookie aux noix
55min
Plumcake sans œuf
50min
Gâteau moelleux au citron
1 godz.