Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de noix de coco râpée
- 100 g de sirop d'agave
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 yaourts au chocolat, type Danette
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2389.8 kJ / 575.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Tłuszcz
- 43.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.2 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 35.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant au chocolat
40min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Soupe sucrée ananas, vanille et noisettes concassées
20min
Gâteau léger aux pommes
1u.
Cookie géant aux 3 chocolats et canneberges
35min
Granité à la menthe
4h 20 min
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1h 15min
Tarte chocolat-noisette
1h 10min
Clafoutis aux poires et aux amandes
45 min
Churros maison et pâte à tartiner
1h 10min
Crème pâtissière au chocolat
30min
Coulant au chocolat
40min