
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de noix de coco râpée
- 100 g de sirop d'agave
- 150 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 80 g de beurre coupé en morceaux
- 2 yaourts au chocolat type Danette
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 575.7 kcal / 2389.8 kJ
- Białko
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 43.2 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.2 g
- Sód
- 35.7 mg