Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 30 g d'amandes en poudre
- 12 c. à café rases de caramel au beurre salé
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 694.9 kJ / 166.4 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 208.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rolls à la crème de marron
2 godz. 25 min
Cheesecake à la crème de marron
3h 30min
Muffin abricot-pistache
55min
Madeleines au miel et fleur d'oranger
6h 25min
Chiffon cake à l'orange
1h 15min
Petits gratins de bananes
50min
Cake aux deux citrons
1h
Gâteau noix-chocolat
2h 45min
Moelleux légers au chocolat
45min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50min
Poulet à l’ananas à la cubaine
50min
Tiramisu aux fraises
4h 30min