Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 30 g d'amandes en poudre
- 12 c. à café rases de caramel au beurre salé
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 694.9 kJ / 166.4 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 208.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2h
Moelleux patate douce, vanille et coco
1 Std. 15 Min
Bavarois ananas-pamplemousse
3h 45min
Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine
1 Std. 50 Min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1 Std.
Banana cake léger à la vapeur
1 Std. 10 Min
Pannacotta pamplemousse-coco
3h 25min
Crumble Fraises et amandes
35min
Tiramisu au citron vert et à la mangue
3h 15min
Cake marbré chocolat et courge
1h 45min
Gâteau aux framboises et aux noisettes
1 Std.
Smoothie mangue, ananas, gingembre
10 Min