Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chou rouge, coupé en morceaux (3 cm)
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Pizza à l'agneau et aux petits pois
1h
Crème glacée fraise-soja
4h 20min
Œufs de couleur rouge-marron
55min
Infusion aux baies
30min
Bouillon de poisson
Brak ocen
Crème glacée végétale (Nice Cream) au matcha
35 Min
Fruits d'été, génoise et crème fouettée
Brak ocen
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45min
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1 godz. 5 min
Œufs de couleur jaune
55min
Prunes vapeur
25 min
Poisson aux légumes vapeur et coquillages
1h 25min