Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose

Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose

3.4 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
8 parts

Składniki

  • 1000 g de patates douces détaillées en cubes
  • 540 g d'eau
  • 50 g d'huile de colza et un peu pour le moule
  • 1 gousse de vanille
  • 3 œufs
  • 100 g de sucre roux
  • 200 g de lait de coco
  • 1 c. à soupe de rhum
  • 40 g de sucre en poudre
  • 20 g de noix de coco râpée (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 101.2 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 1287.6 kJ / 307.8 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 43.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...