Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine de riz
- 520 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de sarrasin
- 30 g de miel
- 25 g d'huile d'olive
- 12 g de sel
- eau (1 bol)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 8355 kJ / 1983 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 379 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Pain sans gluten riz et soja
3 godz. 15 min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2h 15min
Brioche sans gluten
3 godz. 15 min
Pain sans gluten au sésame et au kasha
2hod. 50min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 godz. 15 min