Pain sans gluten au riz grillé

Pain sans gluten au riz grillé

4.3 39 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
1 pièce

Składniki

  • 200 g de farine de riz
  • 520 g d'eau minérale
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g de farine de sarrasin
  • 30 g de miel
  • 25 g d'huile d'olive
  • 12 g de sel
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1983 kcal / 8355 kJ
Białko 51 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 379 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...