Urządzenia i Akcesoria
Cuisson de l'épeautre perlé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
200 - 500 g d'épeautre perlé
-
400 - 700 g d'eau
-
½ - 1 ½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.6 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
910.6 kJ /
217.5 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
37.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Faire dorer des oignons avec du piment
20 min
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 min
Rissoler des aubergines
35 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min