Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
asparagus250 g
-
shallots halved50 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)250 g
-
boiling water450 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.4 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1790.5 kJ /
427.9 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
56.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Ratatouille
40 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Fennel Risotto
35 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.