Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Spinach Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
water730 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
olive oil20 g
-
shallots cut in pieces (1 cm)40 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)320 g
-
white wine60 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
560.4 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1994.7 kJ /
476.8 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
70.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min