Risotto with Parmesan Cheese
TM6 TM5 TM31

Risotto with Parmesan Cheese

4.3 (111 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
  • 60 g dry white wine
  • 820 g water
  • 1 stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable, crumbled
    lub 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1812 kJ / 433 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy