
Urządzenia i Akcesoria
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
broccoli divided into florets300 g
-
red pepper (approx. 150 g), deseeded and cut in pieces1
-
apple (approx. 100 g), cut in quarters1
-
pine nuts30 g
-
olive oil25 g
-
fruit vinegar15 g
-
honey1 tsp
-
mustard1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
107 kcal /
449 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria