Urządzenia i Akcesoria
Crispy bread with tapenade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
771.8 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Prune and orange stuffing
10 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Nam Jim
10 min
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28 godz.
Baba ghanoush
1 godz.
Brandy cream
15 min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min