Urządzenia i Akcesoria
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
cashews155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tips)70 g
-
veggie tsuyu (vegetable fond)70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushroom thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
red chilli oil1 tbsp
-
udon noodle340 g
-
edible flowers to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
914.2 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Pork Patty
Ninguna valoración
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Ninguna valoración
Pasta e fagioli
26h
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Silverbeet dahl
8h 40min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Okonomiyaki
30min