Urządzenia i Akcesoria
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
cashews155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tips)70 g
-
veggie tsuyu (vegetable fond)70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushroom thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
red chilli oil1 tbsp
-
udon noodle340 g
-
edible flowers to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
914.2 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min