Wersje kompatybilne
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cashew Cream
- 300 g cashews
- ¼ tsp salt
- water, to soak
- 155 g virgin coconut oil (refined coconut oil)
- 70 g oat milk
- 2 dairy free probiotic capsule, powder only, casings removed
Tarragon Infused Oil
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon
- 115 g extra virgin olive oil
Radish and Citrus Salad
- 285 g red radish, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 - 3 blood orange, cut into segments
- fresh tarragon leaves, to garnish
- 60 - 85 g watercress, to garnish
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2218.2 kJ / 530.2 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 99.8 mg
Alternatywne przepisy
Rainbow cauliflower sushi
50min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2 godz. 5 min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Vegan tiramisu
3h 20 min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2h 20min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Pumpkin pancakes
1h 35min
Better-for-you banana pancakes
30 min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15min